fbpx

Как човек да не вярва ,че чудесата съществуват?

За Евитерапията и Евелина Лютова научих случайно. Влязох в интернет да прочета новините и при една от тях, не помня точно каква, в горния край се появиха  каренца със снимки. Погледа ми веднага се прикова към нейното име (другите дори не ги прочетох) и изпитах някакво необяснимо вълнение, радост и облекчение-все едно корабокрушенец, и загубил надежда, виждащ спасителен бряг. Точно така се почувствах. Безкрайните ми, появяващи се сякаш от нищото все по-тежки и заплетени проблеми, свързани със спокойствието, концентрацията в  работата ми и  лесната уморяемост се засилваха. След 4 часа работа гърбът и кръста започваха много да ме  болят. Признавам, че  нямах нито спокойствие, нито концентрация, нито  фокус. Дори нямах достатъчно средства за нормален живот.

Бях стигнала границата на живот, подобен на бездомните и се ужасих как оцеляват тези хора. 

Това ме подлудяваше. Липсата на пари, въпреки че съм в Англия ме сринанапълно. Дойдох за добро , а в същност  рухнаха всички  надежди. Сблъсках се с българи измамници.  Останах почти на улицата посред зима. Здравето се влоши, нервите ми не издържаха вече. Всичко това ме накара да се обърна към тази толкова усмихната, мила и излъчваща доброта жена.

Ако ме питате и аз не знам точно какво ми направи най-силно впечатление, от информацията за Евелина Лютова ?

Нямам много такава впечатления, но вътрешния ми глас ми каза да се доверя и аз наистина се доверих. Някъде изсайта  видях и  изгледах един неин видеозапис, на който говореше за болестта на Хашимото. Аз дълги години съм работила в областта на ендокринологията и много силно се впечатлих от начина, по който говореше за болестта, диагностика, лечение и прочие… Лекар не съм чула така подробно и точно да обяснява както тя. В последствие разбрах, че тя не е лекар, но е изучавала китайска медицина. Винаги съм изпитвала недоумение и неприятно усещане, когато идват в кабинета на лекарката при, която бях медицинска сестра докато бях в България, млади хора и им се изписват таблетките , които не лекуват, а само потискат и рушат други органи. Така е  да не кажа с всички лекарства и тази химия… Не на 100 на 1000 % съм съгласна с нея. И тогава, как да не и повярвам ! Това първо. После написах е-писмо. Уточнихме кога да разговаряме. Близо час разговаряхме и изведнъж прекъсна и без това лошата връзка по телефона.

Доверих се още при този първи недовършен разговор с нея. Аз от Англия, тя от България. Не го довършихме както казах, защото се появи проблем с телефона  ми. Странно за мен, но не и за нея. Тя ми обясни, че който има негативни въздействия и други, енергийни вмешателства влошили здравето и  енергията на човека намалява и се получава срив и при   уредите, с които работим. След десетина дни довършихме разговора. През това време тя работеше чрез Евитерапията. Странно е  за мен, този вид въздействие но го усещах като невероятно спокойствие. Сънят ми се подобри. Работодателите станаха по-внимателни. Повишиха ми заплатата. Чудесата започнаха при мен още при първия контакт с Евелина Лютова. Как човек да не вярва, че чудесата съществуват! 

Прибрах се в България за един месец и се видяхме за истинската Евитерапия. Тя ме сложи на една висок клас апаратура и   въздействаше и с друга  лечебна апаратура . Подобренията по здравето ми  станаха в пъти по- бързо.  Понеже времето ми бе кратко за тази терапия  направихме  сеансите и тренингите  много по- бързо отколкото е нормалната честота. Тя ме предупреди, че ще има обостряне поради тази забързаност , но   нямаше как и  го направихме бързо. Сега разбирам вече наистина какво означава Евитерапия. Това е Божествено въздействие върху целият организъм . Ползите ми се – ПЪЛНО ПРЕРАЖДАНЕ НА ТЯЛОТО И ДУШАТА. 

Сега разбирам какво означава да не те боли гърбът и кръста по време на работа. 

Сега разбирам какво е да спиш спокойно без да се будиш през два часа.

 Сега разбирам какво е да си спокоен и самосостатъчен.

Сега разбирам какво е хармонични взаимоотношения с колеги и близки. 

Сега разбирам какво е да живееш!

 Очарована съм от Енитерапията и  препоръчвам на моите приятелки да пробват.  Както казва и самата Евелина, тази терапия е за хора, които нямат време да боледуват и им трябва бързо и  лесно възстановяване. Това е самата истина. 

 След като се върнах отново в Англия  помолих Еви да лекува мама , която е с  диабет, високо кръвно  и коксартроза. Ползите при мама  са невероятни. За около 22 години   лечение с инсулин и  лекарства за кръвно  и почти готова за смяна на ставата , мама е вече на крака с нормални граници на захарта и кръвното и  няма следа от предишните болки по ставата. Операция не се наложи да правим  и тя милата сега работи  по цял ден в градината. 

Благодаря на случайността , че прикова погледа ми на снимката на Евитерапията и затова, че се реших да напиша е-писмо.

Теодора Англия