fbpx

Аз съм дама с  корпоративен бизнес и нямам време за себе си. Бизнесът ми не дава мир и спокойствие дори през нощта . Благодарение на това аз бях в пълно изтощение, когато се обърнах към Евилена Лютова. Тя ми предложи  бърз начин за възстановяване без лекарства наречен Евитерапия. Доверих се и започнах. Видях бързия ефект върху мен и пренасочих моята майка от една моя доверена дикторка   към Евелина. 

С това писмо искам лично от цялото си сърце и душа и съвсем искрено да изкажа своята голяма БЛАГОДАРНОСТ към Евелина Лютова и нейната Евитерапия, благодарение на която постигнахме успех за неща, които не можех да променя години наред.

А това се случи само за 3 месеца. Моето положение беше изключително тежко, както тя сама каза досега не е имала такъв случай макар, че работи с изключително много хора не само в България, но и по целият свят. Резултатите са налице и това е факт неоспорим.

При мен нещата са следните: вече спокойствие, главоболието ми изчезна, припадъците също, кръвното се нормализира, отношенията с близките започнаха да се подобряват, не се дразня от дреболии, начина на мислене се подобрява, нещата се променят във всякакъв аспект и то в положителна посока! Не само здравето ми се подобри , но и концентрацията и мотивацията. В бизнеса ми нещата тръгнаха в пъти и се увеличи  прихода ми. Това е наистина някакви чудо за мен!

При майка, която е на 85 години също има драстични промени и то фрапиращо за по-малко от месец. Тя е със заболяване на Паркинсон и само за това кратко време, което споменах, след годишния преглед, който правим диагнозата на лекаря, беше следният:

сковаността в ръцете и крайниците изчезна,

нарушенията във вестибуларния апарат също, кръвното се нормализира, настроението, жизнеността, радостта се върнаха, изчезна мрачното настроение и мисли, и това с помощта на Евитерапията постигнахме за много кратко време по-малко от месец.

Но за всичко това положихме усилие да ходим в точните часове по график. Нагласявахме ги да са удобни за нея и за мен, защото вече разбрахте, че ръководя корпоративен бизнес. Стриктно изпълнявахме указанията на Евелина Лютова. Както казах при мен нещата бяха изключително сложни и докато за другите хора е необходимо 3 месеца работа, за мен както каза Евелина Лютова в самото начало е необходимо 1 година. С учудване забелязах, че още  с първия курс на  Евитерапията  как при мен  изчезна на 80 процента дискомфорта. След това се връщаше от време на време  да ме подсети какво е било ежедневието ми, но това подсещане беше по веднъж на месец. Ефекта бе изумителен!  Моята леля имаше захарен диабет. Години наред тая жена се мъчеше и беше пред очите ми. Съжалих я  и заедно с мама я пращах с моята кола да ходят на Евитерапия. Тя вече не е на инсулин, подобри се зрението и , намали се кръвното и ходи без бастун вече. На всичко отгоре тя и мама подобриха взаимоотношенията си и аз съм много щастлива че съм  клиентка на Еви, която стана моя личен терапевт  на семейството. С общи усилия и много труд ние постигнахме изключително голям резултат и продължаваме да го правим със същия ентусиазъм.

БЛАГОДАРЯ ТИ ЕВИ, ТИ СИ ВЪЛШЕБНИЦА

И МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК И НАИСТИНА ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА НАС СЪВСЕМ ИСКРЕНО И ОТ СЪРЦЕ, НЯМА ГРАМ ФАЛШ ИЛИ ИЗМАМА КАКТО ПОВЕЧЕТО ХОРА МИСЛЯТ И СА НАСТРОЕНИ СКЕПТИЧНО КЪМ ТАКИВА НЕЩА, НО ИМАТ ПРАВО ЗАЩОТО ИМА МНОГО ИЗМАМНИЦИ!

НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША ГОЛЯМАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЕВИ И ЗА ДА НЕ ПРОЗВУЧИ КАТО ПРЕИГРАВАНЕ ЩЕ КАЖА КРАТКО – БЛАГОДАРЯ ТИ ЕВИ, ОБИЧАМ ТЕ, ВЯРВАМ В ТЕБ! БЛАГОДАРЯ И НА БОГ, ВСЕЛЕНАТА, ВИСШИТЕ СИЛИ ИЛИ КОЙ КАКТО ЖЕЛАЕ ТАКА ДА ГИ ПРИЕМА ЗАЩОТО БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ ТИЯ НЕЩА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧАТ!