fbpx

Евитерапия

Евитерапията е Енергийно Витално Иновативна терапия.

Какво представлява Евитерапията?

Евитерапия е иновативен метод на енергийно терапевтично въздействие върху човека, което въздействие възвръща по естествен начин бързо и лесно естествения статус на здравето.
Метода е безболезнен, безлекарствен, неинванзивен и неоперативен.
Може да бъде както индивидуална терапия, така и съпътстваща на основното лечение назначено от вашият личен лекар.
Това ,което отличава моя метод на въздействие е, че той е холистичен, безболезнен, бързо действащ, балансиращ и успокояващ както на тялото, така и душата. Работя с моите високоененергийни параспособности, емпатия, интуиция и висок клас медицинска диагностична и терапевтична апаратура.
Ефекта е телесно, душевно и енергийно възстановяване на здравето и повишаване на имунитета и енергията.

Този метод е копродукт създаден от мен-Евелина Лютова благодарение на моите високи емтатико-параспособности и професионални специализации по енергийна и китайска медицина, Остеопатия, Квантова терапия, Неврофитбек терапия, Метафизична терапия, Скенар терапия, Кранио-сакрална терапия и по системата на д-р Ричард Бартлет от САЩ.

При първия преглед установявам проблема и се вземаме с клиента решение за терапията. Често тя е комплексна в зависимост от индивидуалния случай.
Притежавам терапевтичната енергия, с която съм дошла в това измерение и с удоволствие я отдавам на хората, които желаят бързо да възстановят своето здраве. Това става както лично, така и дистанционно.
За да видите ефекта и да се убедите във възможностите, ще помоля да видите многобройните ми клиенти оставили своите видео свидетелства.
Ако се чудите защо фоновата музика е толкова бърза и танцувална, ами защото всеки докоснал се до моята терапия става здрав и независимо от възрастта си му идва енергията и винаги танцува когато вече чуе любима музика.
Обърнете сериозно внимание на своето здраве и решете сами как искате да го подобрите.
Аз съм насреща и ще помогна на всеки един от вас който има необходимост бързо, лесно и без лекарствено да разреши своите проблеми.
С Евитерапията всеки лесно възвръща енергийната витална енергия на информационното поле, става здрав и щастлив.

Кои са клиентите използващи Евитерапията?

Реално погледнато много хора имат нужда от моята терапия, но не всички те са мои клиенти.
Защо ?
Защото много от тях имат желание да бъдат болни, за да привличат към себе си вниманието на близките. Тяхното време е ангажирано с това да са болни и някой да ги обгрижва.
Това са хора, които не искат да станат здрави и поради тази причина цял живот искат да вземат лекарства.
Те уж полагат грижа да са здрави, но истината е обратна.
Моите клиенти са обикновено заети със своята работа хора като корпоративни бизнесмени, които имат много малко време да възстановят своето здраве и да продължат с повишен тонус и статус за работят в мащабния си бизнес. Те нямат време да боледуват. Затова се обръщат към Евитерапията, която е иновативна, бързодействаща и високоефективна.

Правилно сте чули и прочели.
Не са мои клиенти, които обичат да вземат лекарства и са заложили в подсъзнанието си това да бъде за цял живот. Тези хора желаят цял живот да привличат вниманието на близките си чрез своята болест. Дори да дойде такъв болен при мен, той е съгласен под натиска и желанието на техните близки да бъде подложен на моя метод на Евитерапия, но когато усети подобрението бърза веднага да приключи терапията, защото ако се отърве от заболяването после няма да бъде обгрижван с внимание на близките и ще загуби смисъл неговият живот.
Това не са моите клиенти, колкото и да са болни.
Не че не мога да ги лекувам, но аз самата не желая да си губа времето с тези хора.
Предпочитам да работя с хора, които нямат време да боледуват и затова предпочитат бързо и ефикасно лечение. Това може да го осигури Евитерапията.
Именно поради тази причина работя с хора, които имат сериозен мащабен или корпоративен бизнес и нямат време да обръщат внимание на своето здраве и това се налага да стане много бързо едва ли не в обедната почивка. Виждайки ефективността върху себе си веднага след това записват цялото си семейство при мен и аз ставам семеен терапевт.
Моите клиенти са сериозни и ангажирани хора и обичат точността и изпълняват стриктно съветите ми за максимален ефект.
Ако вие сте такъв човек, и желаете да сте здрав и жизнен, за да изпълнявате ежедневните си задачи по вашия мащабен бизнес може да бъдете мой клиент.
Моля да разгледате какви здравословни проблеми се повлияват, отшумяват и напълно се решават.

Какви здравословни проблеми се повлияват от Евитерапията?

 

Да направиш промяна е лесно

w

Свържете се с мен

Попълнете формата за контакти или се свържете директно с мен

Запазете си час

Насрочете си час за провеждане на Евитерапията

Първата ви сесия

Усетете настъпващата промяна още след първата сесия.

Свържете се с мен

Задайте въпрос или запазете зас за своята Евитерапия.

0896 81 55 52

evitherapy@gmail.com