fbpx

Казвам се Виолина и съм българка , но от 22 г. съм в Дания. Много ми е трудно и от близо година бях в тежка депресия ,без работа и любим човек. Откакто приятелят ми ме напусна баща ми изпращаше пари, за да си плащам наема и да си купувам храна. Гледах запис от предаването „Споделено с Камелия” Евелина Лютова и нейна клиентка , която разказа какви чудеса е направила  с нея. Впечатлена от резултатите реших ,че искам и аз по-добър живот. След предаването потърсих координатите на Евелина Лютова. Свързах се още на същия ден с нея и се уточнихме да се свържем вечерта. Евелина ми каза ,че имам проблеми със здравето и, че в момента съм в депресия и че в момента нямам никакви пари. Това беше самата истина. Говорихме десетина минути и решихме да направим дистанционния вариант на Евитерапията. Бях готова да платя всякаква цена за моя нов по-добър живот, защото както всички знаем „няма безплатен обяд”. Тя ми изпрати инструкция, която изпълних с абсолютна точност. Всеки ден се чувахме по телефона и винаги тя ми даваше от нейната божествена терапевтична енергия.  Интересно е, че още  на следващия ден след първият ни разговор наистина се случи ЧУДО! Намерих си работа, излязох от тежката депресия и сега съм много щастлива! Както каза Евелина ще трябва да се видим и да направим лична Евитерапия.   След 8 месеца  се качих на самолета и   направихме първата истинска  Евитерапия. Ефекта беше фантастичен. Освен депресията, която беше овладяна с дистанционния трансфер на Евитерапия  сега усетих благотворното  влияние и върху цялото ми тяло. Изчезна тежестта в краката ми. Вените ми се  прибраха. Имах вътрешни хемероиди, които ме притесняваха  от много години. Не ги бях лекувала  защото ме беше срам да си призная и да търся помощ. Сега след тази терапия още първия път  усетих, че не ме притесняват вече както и разширените вени. Имам енергия като за двама човека и  на всичко отгоре си намерих и  подходящ партньор.  Още нещо   забелязах  че отмина  от тази Евитерапия и сега не се налага да се наливам с кафета непрекъснато. Кръвното ми налягане от много ниско  се нормализира и вече не ми се вие свят и не виждам звездички по сред бял ден както се случва при свалянето на кръвното. 

Благодарна съм  на Евелина за чудесата , които напави м моя живот 

Виолина  Швейцария

Терапията на Евелина е наистина чудодейна. Благодарение на нейната лека и приятна лечебна енергия, хората стават по-здрави и щастливи, независимо, че тя работи дистанционно  с по-голямата част от нейните клиенти. Ако ти се нуждаеш от контакт с тази жена- чудо е необходимо да заявиш  своята десетминутна консултация по телефона. 

Таксата е 30 лв и може да се  изпрати ТУК.

След като изпратите таксата ще получите на мейла си код, с който да  запазите своя ден и час за тази десетминутна консултация по телефона. Необходимо е да оставите реален телефон.

Вижте това десетминутно видео и чудесата, които прави Евелина чрез Евитерапията при костно ставни проблеми: