fbpx

Естрадните любимци Мими Иванова и Развигор Попов от януари 2011г. са като преродени след гостуването си в bbt. Биоенерготерапевтът, експерт по Евитерапия – Евелина Лютова излекува музикантите от шипове по гърба след живото предаване  „Така го правят жените”, което се излъчваше всеки делничен ден между 14 и 16 ч. Изпълнителите на хита „Вълкът и седемте козлета” помолиха редакторката да се запознаят  с феноменалната Евелина Лютова  след тяхното участие в предаването, в което гост беше първо Евелина Лютова.

Срещата се осъществи в кафето на телевизията. Евелина Лютова поговори  с любимците от сцената  около час. Развигор  подари своята книга с автограф. Евелина улови по своя уникален и специфичен начин болежките на Мими и сподели с нея точното място  на болката  по гръбначния стълб и ставите на ръцете. Самата Мими се удиви от абсолютната точност  на показаните проблемни места. Без да се притесняват двете дами  направиха лечебен сеанс с медицинската апаратура на Евелина  в кафето на телевизията. След не повече от 4-5 мин Мими възкликна  как вече нея боли  нито гърба, нито ставите на  ръцете. Апаратчето  е направено за космонавтите на базата на китайската медицина, каквато е учила и самата Евелина. Джаджата автоматично намирала болната точка в тялото и й придавала електронни импулси, които по уникален начин решавали  проблемната област. Мими Иванова се похвали, че веднага е получила облекчение след терапията и си позволи сутляш с канела в ресторанта на сградата, където се помещават студията на bbt и редакцията на „Телеграф”. Шипът на композитора Развигор Попов обаче не бе толкова обострен и той се отърва само с мини процедура. Феномен Евелина е категорична, че с около 20 такива манипулации шиповете се премахват почти напълно. А за цената тя е категорична, че може да ги прави както за без пари, така и за много пари, зависи от проблемите.  Но издаде и една тайна, че вълшебното апаратче е лек за много други болести. След шоуто Мими и Развигор разкриха, че отдавна поддържат приятелски отношения с различни феномени. Един от тях е Кубрат Томов, лека му пръст,  който е бил техен съсед. Певицата покани феномена Евелина Лютова  на един от концертите си и лично Развигор подари ръчно изработен подарък от Мими  пред очите на всички фенове в залата . А по време на концерта , Евелина поднесе  15 лалета , сещате се на коя песен.  След два месеца  Мими  пя хепи бърдей на Евелина по телефона в знак на установеното приятелство. Феноменалната терапевтка прочете с удоволствие книгата на Развигор и  вдъхновена от нея написа текста и самата тя направи клипчето, което  ще видите отдолу.

http://vbox7.com/play:43caf5f7

Благодарение на това гостуване на  Евелина Лютова в ВВТ  Мими Иванова и Развигор Попопв пожелаха контакт с феномена . : http://vbox7.com/play:5e3672ba0d

Вижте следващото 4 минутно видео за  разрешен случай с високо кръвно чрез Евитерапията  от Евелина Лютова: