fbpx

Здравейте, искам да споделя моя случай в няколко реда. Аз съм вече на 36г. Преди 2 години изведнъж от нищото ме връхлетя една апатия и липса на живот във всичките му аспекти. Нямах желание да излизам с приятелки, да си купувам любимите  дрехи и обувки. Нямах желание да обръщам внимание на детето. Нямах желание да гледам телевизия и не отвалях лаптопа и телефона. Всичко  ме дразнеше и в същото време нищо не ме интересуваше. Затворих се в  стаята на детето и  дълго време спах на неговото креватче. Милото  то спеше на спалнята при баща си и   не знаеха какво да правят с мен.  Чудейки се моят мъж какво да прави  потърсил в интернет информация за моята изведнъж дошла  депресия. Намерил статии по въпроса за нестандартно  решаване на проблема чрез Евитерапия. Обадил се за десетминутната консултация по телефона и решил да послуша съвета  да ме отведе до кабинета й в Кюстендил. 

Облече ме  и едва ме отмъкна  до колата заедно с малкия.  След около час бяхме в кабинета й . Поговорихме и тя ми направи изследването  с някакви сензори на главата  и ми каза самата истина- отключена депресия от силен стрес. Беше права. Имах  силно преживяване и се чудя как останах жива. Още същия ден  ми направи терапевтична процедура. Ставайки от стола  веднага след първата процедура все едно ми светна пред погледа.  Все едно до сега  прозорците от десетки години не са били мити и сега   някой ги беше измил. Аз виждах светът по различен начин. Все едно изгря слънцето за мен. Прегърнах Евелина като моя  майка  с много любов и се уточнихме за следващата седмица за  Евитерапия. 

За първи път от толкова време аз се почувствах жива!

Пожелах  да заведем малкия на детски кът в мола  и седнахме с мъжът ми да го гледаме и да се наслаждавам на щастието на детето да играе щастливо и спокойно. Аз бях по-щастлива, защото усетих живеца и вътрешната ми енергия и най- вече желание за нещо ново. 

Евелина ми даде да гледам едни видео уроци от приложна психология. Самата тя ги е направила.  Те ми действат много добре. Миналата събота  си почивах  блажено на дивана в хола и в  този момент интуицията ми подсказа, да слушам видео уроците на Евитерапита. Слушах ги за не знам кой пореден път. Чувствам се блажено чувайки нейния глас. Толкова ме успокоява и зарежда, че после се чувствам като преродена. Почувствах спонтанен прилив на енергия и нямах търпение да споделя това  с Еви. Отдавна съм забелязала нуждата да чувам гласа й, но сега открих, че той лекува. Милата ми тя. Тя е моята лечителка. Сякаш съм била на сеанс. Не съм очаквала, че това състояние, в което бях, ще ми премине толкоз бързо и то без лекарства. Сега съм изпълнена с енергия за новият ми бизнес който стартирах веднага след пария курс от 20 терапевтични процедури от Евитерапията. После продължих  с разредени процедури и до днес. Мога да прекъсна, но моето желание е да имам контакт с тази божествена жена  поне веднъж в месеца. Нашата комуникация по принцип е всеки ден по обяд. И всеки път когато я чуя дори аз едно изречения аз се изпълвам с енергия.  

Боже, благодаря ти, че  моя мъж  откри тази божествена жена! Много мило, че е загрижен. Днес се прибра от работа и ме изненада с подарък. Не съм очаквала такъв мил жест от него. Обикновено прави нещо, ако му поръчам.

Благодаря ти, Боже, че познавам Еви и тя ми помага!

Маринела от София