fbpx

Аз съм Бонка на 41 години. Когато съм била на 39г. докторите ме били отписали. Всички изследвания са на здрав човек, а аз съм била в будна кома  нито тук , нито там и на легло. Парадокс, но факт! Това го знаят всички мои близки и познати. Майка ми била приготвила всичко за погребението ми и се примирила, че ще отгледа синът ми вместо мен.  Не разбирах нищо и не знаех защо в същност съм на легло. Аз не бях аз. Понякога се виждах отгоре, че съм в леглото и се опитвах да помръдна ръце и крака, но не успявах. Не можех да помръдна или да кажа нещо, макар да усещам, че съм жива и се движа. Оказа се, че моя дух се е реел  над мен и е виждал всичко и всички как се суетят около мен. Когато им говорех, че съм добре и ги удрях по рамото да ми обърнат внимание, те не ме отразяваха. Когато се събудих и търсех информация за моето състояние  разбрах, че съм била само с  духовното си тяло. Материалното е било на легло. Отслабнах с около 30 кг. без видима причина. Търсех начин  да ми помогнат и насочвах с любов и внушение синът ми към   тези информации в интернет. Някак си той прие информацията и после ми каза, че нещо сякаш го е бутало да търси помощ в интернет. Прочел той за Евелина Лютова, заинтригувал се и викнал всички у дома около компютъра. 

Гледали, цъкали с език, хем вярвали, хем не.  Прочели за Евелина всички материали, включително и такива, на които писало много лоши неща за нея. Синът ми видял, че този  който  е написал този коментар  от този имейл е писал лошо за много други хора. Сетили  се, че това е човек-хейтър, който много мрази и пише само лоши неща за другите.  Видели и  други злобни забележки на много известна нейна колежка, явно е желала вниманието да е върху нея. Прегледали още веднъж всичко и се престрашили . Обадили се на Евелина Лютова. Тя била на другия край на България и затова майка ми  изпратила таксата за консултацията по куриер. Тя преценила, че това е спешен случай и още  същата вечер всички у дома разговаряхме на високоговорител по телефона с Евелина. Разговора бил вместо 10 минути близо час. Тя  за всеки от семейството казала за  проблемите, които от години ни мъчат. За мен казала, че аз съм имала нещо черно на езика. Моята майка веднага ми отворила устата и наистина  го е видяла това черно нещо, което приличало на  твърд морски таралеж.  После мама очегъртала нещото от езика ми и всички го разглеждали  с учудване. Честно казано недоумявам  какво е това, и как Евелина го е усетила, видяла или не знам как да го нарека. Благодарение на това  всички решили да направим Евитерапията, за да подобрят и моето положение и това на всички в семейството и рода. Действително  след първата Евитерапия  нещата като по чудо  се променили. В мига на  първата Евитерапия   майка ми каза, че съм отворила очи на буден човек и за първи път от 2 години съм задала адекватен въпрос. До сега съм била с отворени, но блуждаещи очи и нищо не съм възприемала. Единствено духът ми от време на време  виждаше нещата отгоре  като на сън. 

След  втората Евитерапия, на която вече и аз присъствах адекватно, станах здравословно още   по-добре, а след третата терапия –  ето ме пред компютъра. Още съм слаба, но  вече съм жива, а не жив мъртвец, както казвала майка ми.

Като си помисля колко  пари са дали роднините ми, за да ме излекуват и без никакъв резултат. Болна на смъртно легло и без диагноза. Ето това съм била аз. Дори не помня. Не съм била в съзнание, а само очите са ми били отворени понякога с празен поглед. Когато се върнах от прегръдките на смъртта разбрах, че родителите ми продали апартамента  в центъра на града ни, за да ги дават по  различи безполезни лечения преди да срещнат Евелина. Това, което са дали за тази Евитерапия е капка в морето в сравнение с всички останали разходи. А ма откъде да знае човек? Слава на Бог, че моите роднини са намерили тази Божествена жена – Евелина и са се доверили, за да се върна от света на мъртвите.

Благодаря на Бог , че показал на синчето ми  какви чудеса прави Евелина Лютова и са направили първата крачка към нашия нов живот.

Бонка от източна България