fbpx

Мили приятели, моя клиентка, която 6 месеца не беше  излизала от дома си след смъртта на съпруга си, заради тежка депресия и страхова невроза. Тя ми се  обади по телефона след като прочела в Чудеса.Нет много отзиви за моята работа. Установих множество магии и родови проклятия. Започнахме корекциите и след няколко месеца тя започна работа на Слънчев бряг. Не след дълго  замина за Шотландия. Ето какво съобщение получих по скайпа  от Боряна от Смолян  сега в Шотландия.

Еви, благодаря ти за безмълвната, но навременна подкрепа, тя винаги пулсира страшно силно навсякъде около мен! Благодаря ти, Евелина Лютова, за безкрайното търпение в моето блестящо нетърпение!

Благодаря ти, че виждаш в мен, а също и през мен, когато трябва! Благодаря ти за безценните думи, когато всичко зримо и незримо наоколо и оттатък е замлъкнало. Благодаря ти, че четеш внимателно и най-скритите ми болки!

Благодаря ти за обичта, сълзите, радостта и споделеното присъствие! Но най-вече Благодаря на Господ,за този дар който ми е повелил: Дарът на твоето приятелство!

Евелина Лютова помогна на това момиче да се освободи от страхова невроза.

Чрез теб започнах живота си от начало, ти бе моето огледало ти бе моя пътеводител и продължаваш да бъдеш.

Сега като се замисля как бях какво беше една рутина която с всеки изминал ден се събаряше.

Но ето че вече има и друг свят ти промени моя свят, ти си моята Фея.

Благодаря на Господ, че ме срещна с теб

Боряна от Смолян със страховата невроза, сега в Шотландия