fbpx

Аз съм Лили от Радомир-една от щастливките докоснала се до тази велика жена- Евелина Лютова. Наричам я Еви , защото тя е човека, който обърна живота ми на 180 градуса. Научих за нея от сайта.

Преди да напиша запитване по имейла прочетох всичко за нея и изгледах всички нейни клиенти. Вярвам, че има такива хора като нея, които помагат на такива като мен, но вече се опарих от нейни колеги и колежки, които ми взеха много пари. Аз в същност съм си виновна, защото никой не ме накара да ходя при тях и да се доверявам. След толкова неуспешни опити вече зная на кого да се доверявам. Всеки изгледан видео материал с нейни клиенти доказваше, че това наистина са реални клиенти, а не наети платени артисти. Гледах и нейни стари предавания пускани някога в телевизии и сега намиращи се в Ютюб. В тях тя даваше накрая на предаванията енергия. Въпреки, че е старо предаването аз протегнах ръце както тя поясняваше и О, ЧУДЕСА – аз усетих тази невероятна енергия.

Писах писмо по имейла . Тя ми отговори. После говорихме по телефона . Започнахме работа по развалянето на моите магии. От лятото на 2012 до януари 2013г правихме специална Евитерапия.  Живота ми се промени и започва да става такъв какъвто го искам. На практика вече сме приключили с основната терапия. Ние обаче непрекъснато поддържаме връзка по телефона и месинджър. 

Ползите от Еветерапията при мен са в здравословен и  духовен план. Главоболието което ме мъчеше с години  вече е неприятен спомен. Кошмарите ,които сънувах станаха прекрасни сънища изпълнени със светлина, морета и космос.  Страхът ми че ще  остана без пари  остана  в миналото. Самочувствието и либидото ми се повиши. Изправих си стойката, която бе преди прегърбена. ОТВОРИХ СИ ОЧИТЕ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ЖИВОТ И НАИСТИНА СЪМ ЩАСТЛИВА! 

Оценявам нейната загриженост и отношение към пациентите ѝ. Няма друга като нея. Бог ми направи най-добрия подарък който можех да получа. Не знам за друг като Еви, която да се интересува и да те подържа в прехода ти към нормалното ти състояние, което е божията воля. Страхотен метод си избрала Еви с теб не изпитвам самота и несигурност в борбата да си върна това, което ми е отредено по съдба. Не се лутам сама в лабиринта на живота ти ме напътстваш. Ти си моя ментор, моя психолог, лечител моя гуру .

Лили Радомир

Ето излъченото предаванане на Евелина Лютова,в което тя в края на предаването тя дава енергия. Телефоните  на екрана не  са активни. Ако желаете контакт с Евелина моля потърсете тук в сайта  формата за контакт.