fbpx

Вероятно вече сте чели или гледали за моя стил на работа чрез Евитепрапия. Наистина е уникален, защото действа както на тялото, така и на душата.

Независимо ,че понякога нямам личен контакт с моите клиенти, като начало, то винаги има перфектни резултати, когато човекът, поискал помощта ми, изпълнява точно моите съвети.

От гледна точка на проследяване на подобренията и с терапевтична цел съветвам моите клиенти да пишат дневник.

След малко ще прочетете какво е писала Емилия от Стара Загора в своя дневник.

Публикацията е с нейно разрешение, за което благодаря:

Днес 22.9.2012г. ми е 20 ден от Евитерапията,  петият ден от диетата с Божествената храна и 5-и ден преди Божествения ритуал и се учудвам колко добре се чувствам!

Засега само Еви работи върху мен и моето семейство енергийно. Гласът ми се промени и сатна по  спокоен и равен. Дрезгавината изчезна все едно никога на я е имало.  Сетивата ми се изостриха. За пет дни свалих 4 килограма и съм много щастлива от това, имайки предвид, че години съм се борила да отслабна с какви ли не диети.

Ползите за учудващи и  трансформацията просто е налице!

„Как стана това бързо отслабване с  Евитерапията и Божествения ритуал, видео разказ от първо лице (чуйте по-долу).

  А съм едва в началото на Евитерапията  и на предстоящия ритуал. Все още съм в подготовката за него. Доста неща още сега излязоха от мен от негативен характер. Сравнително бързо се прояви лечебната криза при мен (а разбирам че при други това е ставало доста трудно. Всичко зависи от продължителността на това негативно влияние което ги е владеело).Мога само да се радвам, че това става така бързо при мен – още преди ритуала! Друго ми прави също много приятно впечатление освен отслабването – мисълта ми се изостри много и станах още по-словоохотлива от обикновеното!

Не че нямам дар-слово… но като че ли преди не си намирах думите. Започнах да си припомнян думите много бързо за разлика от преди няколко седмици. Станах по концентрирана и фокусирана, което дължа изцяло на Евитерапията. Имах чувството, че думата ми е в устата, но не излиза от нея. Просто забравях лесно и не си припомнях думи.

Установявам с много хубаво чувство, че кожата ми става все по гладка и сияйна!

А съм едва на половината от подготовката до Божествения ритуал. Както е тръгнало да се подобряват толкова бързо нещата, какво ли ще стане пък след ритуала?!

Не бях изпитвала скоро така силно тръпката на радостта от живота – от поне едно десет години, откакто започнах да не се чувствам добре здравословно. 

Благодарна съм на Еви за нейната искрена помощ и загриженост и любовта, със която прави всичко това за мен – сякаш се е посветила на мен…

Кара ме да се чувствам наистина значима и че не съм сама в борбата със злото във моя живот, а ме съпътства една тиха подкрепа и безкористна любов във лицето на Еви! Обичам те, Еви!

Благодаря на Бог, че показа пътя към теб, за да ми помогнеш да намеря своето щастие и аз в живота!

Елена от Ст. Загора 22.09.2012