fbpx

Мили приятели , казвам се Евелина Лютова и съм експерт по Евитерапия. Моята помощ е насочена преди всичко към хора бизнесмени с мащабни и корпоративни бизнеси, които нямат време да боледуват и желаят бързо и лесно възстановяване, за да продължават с натоварването в бизнеса си.  Също така   всички техни  роднини, стават също мои клиенти, защото  след като се почувства ефективността  грижата за близките се прехвърля в мои ръце.  Тези, които са се докоснали до моята работа ме наричат: Феномен; чародейка; фея; вълшебница, чудо и още какво ли не. За мен няма значение как ме наричат, важното е да помагам на всеки, който ме помоли за помощ и да го поведа към неговото щастие. Хубавото е, че го правя по уникален и неповторим начин чрез моята система за възстановяване наречен Евитерапия.  Често не се виждам с моите клиенти в самото начало, но те чувстват моята благотворна енергия веднага след първият разговор. А моите клиенти  са разпръснати навсякъде по света. Моята помощ се състои в една силна комуникация по телефон. Заета съм ежедневно и затова имам система за комуникация с моите клиенти. Те пишат своите чувства , емоции и ежедневни дела в дневник. Прочитайки дневника на всеки мой клиент виждам дали всичко при него протича добре с лечението и енергийните корекции или има погрешни стъпки. Често когато усетя проблем при някой мой клиент, работя енергийно дистанционно. Много от тях усещат тази моя работа . Това определено са хората с отворени сетива. На тях препоръчвам и следващото ниво По-долу  ще прочетете част от написаното в дневника на Аника от Мюнхен ,която по образование е медицинска сестра и в момента работи по специалността си там. На нея открих депресия,  висока чувствителност и хиперактивност, която се засилва до неописуеми размери в контакта с хората. Това я изтощаваше. При нея приложих като начало дистанционна Евитерапия, след което  няколко седмици  при лятната й отпуска  истинска  Евитерапия. Още в началото на нашата работа тя  става все по-силна и все по-силна . Когато  направихме истинската Евитерапия с високия клас апаратура, тогава  нещата съвсем се успокоиха при нея. 

Ето част от нейния дневник:

петък, ‎28 ‎декември ‎2012 ‎г.

Здравей мило дневниче!

Днес се събудих в 15.00.на след обед след нощната смяна. Усмихнах се чувствах се добре. Вчера през нощта понеже ми течеше обилно цикъла и имах разстройство бях будна през почти цялата нощ. Знаеш как е да си на работа. Усетих Еви как работи единия път някъде към полунощ а втория не бях сигурна но май към 4 часа. Усещам, защото чувствам как тялото ми като да се люлее и като да излиза нещо от него. Странно, но е така. И друг път съм го чувствала и вече познавам усещането и кога е тя! Но е факт, че съм по-добре и то разликата е коренна. След Евитерапията се чувствам превъзходно ! Ползите ми  са изключително много. Весела съм засмяна съм не съм тъжна, не ме боли нищо и не съм депресирана не се затварям в себе си и не изпитвам онова чувство на безнадеждност. При контактите ми с пациентите не чувствам онази хиперактивност. Не мога да си обясня  какво беше моето положение. В един момент съм на ръба на депресията, а в следващия момент съм  на ръба на хиперактивността. Това наистина ме убиваше психически. Няма такъв случай като моя. Или съм на единия полюс или на другия. Като че в мен имаше двама човека. След първите дни още на Евитерапията това започна да намалява като дискомфорт и   наистина станах много по- добре. Защо  бях в това състояние не знам. Понякога се връщаше това чувство и състояние, но е за много кратко. Само като подсещане. Както казва Еви – вероятно е лечебна криза. Затова съм спокойна. Има огромна разлика. Спя  спокойно търся близостта на майка и татко, говоря си с тях смея се различно е. Преди това не можехме да стоим в една стая. Те ме обичат и аз тях, но нещо ни караше да се дразним и караме. Не минаваше празник без скандали.  Вече всеки ден се чуваме по вайбъра вечер. Те са много по-спокойни и майка се научи да си пуска сама видео разговора. Племенника ми я похвали, че е добра ученичка, независимо, че е на 84г. 

 Истинската Евитерапия ми повлия в пъти по-бързо и мащабно върху целият ми организъм. Сега гордо мога да кажа,  че няма никаква следа от депресията редуваща се с хиперактивност.  Колкото и пъти да казвам благодаря на Еви за това, което направи с мен – няма да е достатъчно. Идващото лято отново съм запазила часове за Евитерапия. Искам да си поддържам здравето, защото няма нищо по- ценно от това…

За сега не разбирам какво става и как става , но просто си има работа, която тя само може да е извърши… Важното е че имам перфектен резултат. Странното е ,че от медицинска гледна точка и със съвременните медикаменти не успях да се отърва от депресията и лошото настроение а ти Еви  го направи само за броени седмици . Точно поради тази причина  поверих  здравето на мама и тате в ръцете на Евелина. Племенника ми ги кара всяка седмица до Кюстендил. Те се чувстват прекрасно за техните години и много са доволни. Еви, ти наистина ни стана  като семеен терапевт. Сърдечно благодаря! 

Да си жива и здрава и благословена да помагаш на хората които  имат нужда  от теб. Те са много!

Моника Лондон  

Вижте  друга клиентка какво е почувствала още при първи я допир с  Евитерапията. Гледай видео тук.