fbpx

Какво представлява депресията?

Депресията е дискомфортно състояние, характеризиращо се  с ниско настроение и липса на желание за движение и активен живот. Тя води до негативен ефект  дори върху мислите, чувствата, поведението, светогледа и физическото благосъстояние на даден индивид. 

Депресираните хора винаги  изпитват празнота в живота, безпомощност, безнадеждност, тъга, тревожност. Често се чувстват и виновни без причина и са  неспокойни и много раздразнителни . 

Депресивното състояние  не  задължително психично разстройство. Това може да бъде една нормална реакция на някои събития в живота.  От клинична гледна точка, депресия като заболяване се наблюдава в рамките на биполярното  разстройство.

Депресивният период  се характеризира с загуба на интерес или удоволствие от дейности, които преди са били приятни за пациента както и  понижено настроение, придружено от ниска самооценка. 

Депресивното разстройство винаги  нарушава социалния както и семейния живот на пациента. За съжаление тежката депресия може да бъде съпроводена от помисли и опити за самоубийство. Депресията е много тежък социален проблем, защото  нарушава качеството на живот и работоспособността на пациента. Ако не се вземат мерки е абсолютно възможно  да доведе до фатален край.  За съжаление много малка част от хората, изпитващи някакви симптоми на депресия, търсят медицинска помощ. Това е  поради изпитване на срам или неудобство, което води до влошаване и  задълбочаване на състоянието им. 

Трябва да се отбележи, че депресията не представлява слабост на характера или духа, както някои  неинформирани хора често  упрекват болните. 

Колкото по-бързо бъдат взети адекватни мерки, толкова по-бързо и успешно ще бъде лечението и премахването на депресията. Съвременната медицина препоръчва медикаменти, които водят до пристрастяване. Дали обаче медикаментите решават проблема е спорен въпросът.  Лично аз смятам , че  медикаментите, които са химически синтезирани по скоро вредят на организъма , отколкото да решават проблема.  Един пациент диагностициран с депресия и лекуван с медикаменти  се чувства вял, отнесен, отпуснат и вечно му се спи. 

Според вас това излекуван пациент ли е ?

Полезен ли е този човек  за себе си , семейството и обществото? 

Не!

Тогава какво трябва да се направи?

1. Ако имате Вие или ваш близък  симптомите, които изброих преди малко   то е сигурен знак че имате депресивно състояние, независимо дали е вече диагностицирано от лекар или не. 

Необходимо е  да се поинтересувате  има ли алтернативен начин да решите своите  проблеми  без лекарства, които са на химическа основа и които ви карат да бъдете  цял живот непълноценни и друг да върши  основните неща в живота ви. 

Такива методи има и те вече са  доказали своята ефективност при много хора с тази диагноза. 

Метода се казва Енергийно Витално Иновативна терапия.  Тя се базира на  подобряване  бавно на здравето на телесно  енергийно и витално ниво на пациента. Метода  възвръща здравето по изключително иновативен начин. Прилагат се процедури, които са  приятни и лежерни.  Пациентите винаги си тръгват с приятното усещане, че  все още има  живот в неговото  изнемощяло тяло. Процедурите са между 5-10 минути до половин час. Съпроводени са  с промяна  на начина на живот , хранене, мислене и реакции за околния свят. 

Ефекта е  постоянен, а не краткотраен  както при лекарствата и  веднъж върнат  пациент в  редиците на здравия човек,  не е необходимо да  се правят още процедури.

Колко броя процедури са необходими? 

Броя на процедурите  се определят индивидуално и зависи от  пораженията върху пациента. Ако той има и други  съпровождащи  заболявания се назначават повече процедури около 20. Важното е, че още с първата процедура човек  усеща  подобрението и то личи на лицето му, стойката и моториката на движенията на цялото му тяло. 

Вижте  моя пациентка, която  се довери на метода и  постигна своите първи резултати. 

Какви са стъпките ако решите да се лекувате по  метода на Енергийно Витално иновативния метод  на лечение?

1. Влизате в сайта Евитерапия.

Виждате  колкото може повече излекувани пациенти, които споделят  своите прекрасни резултати. Решавате  в кой град / София, Пловдив, Варна, Кюстендил/ ви е удобно да посетите кабинета Евитерапия и записвате час за преглед  и установяване на проблемите.

2. След това следвате  поредността на процедурите и съветите за оптимално оздравяване и след това ще разказвате  как лесно сте се отървали от това коварно тихо заболяване. 

 С вас сподели информацията Евелина Лютова – експерт и основател по Евитерапия 

Евитерапия – Доверете се на  опита!

Вижте  видеото за метафизичното обяснение на всички болести от позицията на Евитерапията:

Запишете час за преглед на телефон: 0896 81 55 52